سرلشکر باقری: هر ۶ ماه شاهد ارتقاء چشمگیر توان دریایی ایران خواهیم بود سرلشکر سلامی: امروز قدرت ما ده‌ها برابر بیشتر از سال گذشته است/ ایران در مذاکرات، با شکوه ایستاده رئیس دفتر رهبر معظم انقلاب: قدرت ایران آمریکا را به مذاکره واداشته است سردار حاجی‌زاده: ایران امروز قوی‌تر از گذشته است/ تهدید نظامی علیه کشور واقعیت ندارد آیت الله سیستانی در دیدار با آیت الله جوادی آملی: نگاه ما به حوزه علمیه قم، هیچ تفاوتی با نگاه‌مان به حوزه نجف ندارد سرلشکر باقری: ممکن است دشمنان آغازگر یک درگیری باشند، اما پایان درگیری، زمان و مکان درگیری را ایران مشخص خواهد کرد پزشکیان: ایران و ازبکستان پاره‌های یک پیکرند سخنگوی دولت: سفر رئیس‌جمهور روسیه به ایران در دستور کار است پزشکیان: مهم‌ترین مشکل در محیط زیست نبود برنامه جامع است بازدید سرلشکر باقری از کارخانه‌های نیروی دریایی ارتش در بندرعباس ظریف: اگر توافق نشود، مقصرش طرف آمریکایی است پزشکیان: در مذاکره جدی و به‌دنبال توافق هستیم، اما کنارگذاشتن تأسیسات هسته‌ای قابل‌قبول نیست بررسی تنش هند و پاکستان و حادثه بندر رجایی در کمیسیون امنیت ملی سرلشکر باقری: نیرو‌های مسلح برای هر شرایطی آمادگی کامل دارند اراذل و اوباش در لیست قرمز مجلس

۴ پیام راهبردی در بیانات رهبرمعظم انقلاب در حوزه سیاست خارجی

رهبر معظم انقلاب روز گذشته در بیاناتی راهبردی و مهم به تبیین نگاه حاکم به عرصه سیاست خارجی در سطح کلان در جمهوری اسلامی ایران پرداختند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۴ - ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 May 03
کد خبر: ۸۶۳۹۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ رهبرمعظم انقلاب روز گذشته در بیاناتی مهم و راهبردی به تبیین نوع نگاه به سیاست خارجی در جمهوی اسلامی در سطح کلان پرداختند که منطبق با مولفه های اصلی قدرت، در چارچوب منافع ملی و امنیت ملی، فارغ از سیاسی کاری معمول دولت ها و فراجناحی است. در همین راستا، ۴ پیام راهبردی را می توان از این بیانات کلیدی بیان کرد:

 

۱- فرصت سو استفاده از سیاست خارجی را در رقابت های انتخاباتی از جریان های سیاسی سلب کرد به گونه ای که این عرصه نباید محل جدال قرار بگیرد.

 

۲- سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران در سطح کلان تابعی از دولت ها نیست. تفاوتی نمی کند چه دولتی با چه گرایشی، قوه اجرایی کشور را برعهده دارد، نگاه به سیاست خارجی به مانند تمام دنیا، فرا جناحی است و در چارچوب راهبردهای کلان نظام پیگیری می شود.

 

۳- مذاکرات وین فارغ از هر نتیجه ای (توافق یا عدم توافق) تصمیم کلیت نظام در چارچوب شورای عالی امنیت ملی است که تمام ارکان نظام در آن حضور دارند.

 

۴- دو قطبی دیپلماسی و میدان مردود است. تصمیم گیری درباره اینکه در حوزه سیاست خارجی در سطح کلان چه راهبردی اتخاذ می شود تابعی از منافع ملی و امنیت ملی است.

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار