۴ پیام راهبردی در بیانات رهبرمعظم انقلاب در حوزه سیاست خارجی-راهبرد معاصر
رئیس جمهور: مسئولان به وعده‌های خود در خدمت‌رسانی به زائران اربعین عمل کنند پیشنهاددیوان‌محاسبات درباره شفافیت منابع هدفمندی یارانه‌ها اطلاعیه جدید سپاه درباره عملیات شهادت هنیه گزارش نیویورک‌تایمز از ترور شهید هنیه دروغ است طحان نظیف: طرح حمایت از مالکیت صنعتی در شورای نگهبان تائید شد دو ابهام شورای نگهبان درباره لایحه عفاف و حجاب مخبر: صهیونیست‌ها سیلی خواهند خورد سردار جلالی: طرح‌های پاسخ سریع به تهدیدات زیستی تدوین شود گفت‌وگوی وزیر کشور عراق و سردار احمدی‌مقدم درباره آخرین اقدامات اربعینی ایران و عراق سخنان هنیه در دیدار با رهبر انقلاب: ۶۰ نفر از خانواده ما در غزه شهید شدند کدام مقامات خارجی امروز با پزشکیان دیدار کردند؟ بیانیه شورای نگهبان: جهان به زودی شاهد نابودی رژیم صهیونیستی خواهد بود واکنش علی لاریجانی به ترور هنیه جلیلی:‌ خون اسماعیل هنیه مهر پایانی بر عمر رژیم صهیونیستی است دولت برای شهادت «اسماعیل هنیه» ۳ روز عزای عمومی اعلام کرد

۴ پیام راهبردی در بیانات رهبرمعظم انقلاب در حوزه سیاست خارجی

رهبر معظم انقلاب روز گذشته در بیاناتی راهبردی و مهم به تبیین نگاه حاکم به عرصه سیاست خارجی در سطح کلان در جمهوری اسلامی ایران پرداختند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۴ - ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 May 03
کد خبر: ۸۶۳۹۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ رهبرمعظم انقلاب روز گذشته در بیاناتی مهم و راهبردی به تبیین نوع نگاه به سیاست خارجی در جمهوی اسلامی در سطح کلان پرداختند که منطبق با مولفه های اصلی قدرت، در چارچوب منافع ملی و امنیت ملی، فارغ از سیاسی کاری معمول دولت ها و فراجناحی است. در همین راستا، ۴ پیام راهبردی را می توان از این بیانات کلیدی بیان کرد:

 

۱- فرصت سو استفاده از سیاست خارجی را در رقابت های انتخاباتی از جریان های سیاسی سلب کرد به گونه ای که این عرصه نباید محل جدال قرار بگیرد.

 

۲- سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران در سطح کلان تابعی از دولت ها نیست. تفاوتی نمی کند چه دولتی با چه گرایشی، قوه اجرایی کشور را برعهده دارد، نگاه به سیاست خارجی به مانند تمام دنیا، فرا جناحی است و در چارچوب راهبردهای کلان نظام پیگیری می شود.

 

۳- مذاکرات وین فارغ از هر نتیجه ای (توافق یا عدم توافق) تصمیم کلیت نظام در چارچوب شورای عالی امنیت ملی است که تمام ارکان نظام در آن حضور دارند.

 

۴- دو قطبی دیپلماسی و میدان مردود است. تصمیم گیری درباره اینکه در حوزه سیاست خارجی در سطح کلان چه راهبردی اتخاذ می شود تابعی از منافع ملی و امنیت ملی است.

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار